Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Romainesalat med bøffelmozzarella i serranoskinke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mozzarella
  • 4 mozzarella
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk serranoskinke
  • 1 pk serranoskinke
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 1 agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} romaine salat
  • 1 romaine salat
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Pak bøffelmozzarella (komælksmozarella kan også bruges) ind i én eller halvanden skive skinke.

Læg ostene på en bradepande med bagepapir. Men vent med at sætte ind i ovnen.

Riv agurken på den grove side af dit rivejern og pres væden fra. Vend agurken med olivenolie, salt og peber.

Skær eller riv salaten i mindre stykker. Anret salat og agurk med olie på fire tallerkener. Drys oregano henover.

Sæt osten i ovnen.

Kig til den efter 2 minutter. Hvis osten er lige ved at smelte, tag ud og læg på salaten.

Hvis ikke, giv den ½ minut mere. Hold godt øje.

Nyd den lune ostepakke med salat og godt brød.