Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat med bacon, asparges og frisk parmesanost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt asparges
  • 1 bdt asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • parmesanost
  • parmesanost
  • salat
  • salat
  • Dressing med æggeblomme og ansjos
  • Dressing med æggeblomme og ansjos
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggeblomme
  • 1 stk æggeblomme
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ansjos
  • 1 stk ansjos
  • tabasco
  • tabasco
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Rist bacon indtil den bliver gylden. Kog asparges i en gryde med kogende, let saltet vand indtil de er møre.

Vend salaten sammen med kapers, parmesanost og den gode dressing. Drys med bacon og pynt med asparges.