Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sardin med safranmayonnaise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g safran
  • 0.25 g safran
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds sardiner
  • 2 ds sardiner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 1 dl mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp Harissa (chilipasta)
  • 1 knsp Harissa (chilipasta)
  • salt
  • salt

Tilberedning

Rør mayonnaisen godt med safran. Den gule farve bliver tydeligere, jo mere du rører og imens den står og trækker.

 

Smag mayonnaisen til med lidt harissa og evt. lidt salt.

 

Tag forsigtigt sardinerne op af dåsen, læg en sardin på tallerkenen og top med lidt mayonnaise.