Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små pizzaer med bøf og trøffelolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Små pizzaer med bøf og trøffelolie
  • Små pizzaer med bøf og trøffelolie
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gær
  • 0.25 gær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 300 g hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl tomatsauce
  • 1 gl tomatsauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps mozzarella i skiver
  • 2 ps mozzarella i skiver
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 4 stk bøffer
  • trøffelolie
  • trøffelolie
  • rucola
  • rucola

Tilberedning

Kom gær og vand i en skål og rør sammen. Tilsæt olie, salt og lidt mel ad gangen. Ælt melet til en smidig dej. Ælt videre og sæt dejen til hævning et lunt sted i 2 timer. Efter en time er det godt at presse luften ud af dejen, så den kan hæve op igen. Sæt ovnen på højst mulige varme. Del dejen i ca. 12 stykker og rul ud til små pizzaer. Kom tomatsauce på. Skær løg i tynde skiver og fordel på bundene sammen med osten. Bag pizzaerne gyldne. Se til dem efter 5-6 minutter. Skær bøfferne i tynde skiver. Tag pizzaerne ud. Læg bøfskiver på pizzaen, krydr med salt og peber og giv dem 1 minut i ovnen. Tag ud og dup en anelse trøffelolie på hver pizza. Server lune med et drys rucolasalat hen over.