-
Kom gær og vand i en skål og rør sammen.
-
Tilsæt olie, salt og lidt mel ad gangen.
-
Ælt melet til en smidig dej. Ælt videre og sæt dejen til hævning et lunt sted i 2 timer. Efter en time er det godt at presse luften ud af dejen, så den kan hæve op igen.
-
Sæt ovnen på højst mulige varme.
-
Del dejen i ca. 12 stykker og rul ud til små pizzaer.
-
Kom tomatsauce på. Skær løg i tynde skiver og fordel på bundene sammen med osten.
-
Bag pizzaerne gyldne. Se til dem efter 5-6 minutter.
-
Skær bøfferne i tynde skiver.
-
Tag pizzaerne ud.
-
Læg bøfskiver på pizzaen, krydr med salt og peber og giv dem 1 minut i ovnen.
-
Tag ud og dup en anelse trøffelolie på hver pizza.
-
Server lune med et drys rucolasalat hen over.
-
Bon appetit!