Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommersalat serveret med æg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 3 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt asparges
  • 1 bdt asparges
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt radiser
  • 0.5 bdt radiser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat eller spinat
  • 2 håndfulde salat eller spinat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk løg
  • 2 spsk løg
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Kog æggene indtil hårdkogte, 7-8 minutter. Pil æggene, halver og kom i salaten.

Knæk den nederste trævlede ende af aspargesen og kog dem møre i letsaltet vand 1-2 minutter, afdryp.

Skær radiser i mindre stykker.

Vend grøntsagerne sammen i en skål og kom i to tallerkener.

Rør olie, sennep, lidt vand, salt, peber og sukker sammen i en skål.

Dryp dressing over salaten og server gerne med rugbrød.