Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt fetaost med melon og tomatsalsa

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg hele runde fetaoste
  • 2 bg hele runde fetaoste
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vandmelon
  • 0.25 stk vandmelon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • sorte oliven
  • sorte oliven
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 0.5 spsk hvidvinseddike
  • havsalt
  • havsalt
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Afdryp fetaosten og vend den i mel og så i et let pisket æg. Vend nu osten i mel igen og steg den gylden på begge sider i olie.

Server den stegte varme ost, dryp med oliven og pynt med rødløg i skiver.

Skær melon og tomat i mindre stykker og læg på to tallerkener.

Dryp med eddike smagt til med lidt salt og sukker.

Server med masser af godt brød.