Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt laksefilet med fennikel og valnød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fennikel
  • 0.5 stk fennikel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk valnødder
  • 2 spsk valnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomat
  • 1 stk tomat
  • eller soltørrede tomater
  • eller soltørrede tomater
  • brøndkarse
  • brøndkarse

Tilberedning

Skær evt. laksefileterne i ruder (firekanter) og drys med salt og peber.

Steg nogle minutter på hver side i olie.

Skær fennikel i tynde skiver og hak hvidløget. Svits grøntsager i smør i en gryde. Hæld appelsinsaft over og lad simre 3 min.

Vend hakkede nødder, lidt appelsinskal og tomat i.

Server laksestykkerne med fennikel og valnød på toppen og server med pasta. Pynt med brødkarse.