Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sushitern California style

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Sushitern California style
  • Sushitern California style
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sushi-ris
  • 2 dl sushi-ris
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2.5 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 1 spsk risvineddike
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1.5 spsk sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g røget laks
  • 100 g røget laks
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 0.5 dl mayonnaise
  • lidt wasabi ( eller fintrevet peberrod
  • lidt wasabi ( eller fintrevet peberrod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado

Tilberedning

Kog risene efter pakkens anvisning. Bland risvineddike, sukker og salt sammen og rør i den kogte ris.
Læg den varme ris på et stykke bagepapir og fold resten af papiret over risene. Pres risene til en firkant, ca 2 cm tyk, og lad den blive kold. Smag mayonnaise til med wasabi og fordel på de kolde ris. Skær risene ud i mindre firkanter og anret med et stykke laks og avocado på toppen.

Kilde: Irma krydderiet 3, 2003