Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tangpasta med forårsgrønt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tangpasta fra Havets Spisekammer
  • 250 g tangpasta fra Havets Spisekammer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Vindruekerneolie
  • 2 spsk Vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk radiser
  • 12 stk radiser
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stængeler blegselleri
  • 3 stængeler blegselleri

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Bland olie, saft fra en lime, sukker, salt og peber i en skål.

Afdryp pastaen, og vend med olien. Snit radiser og blegselleri, også lidt af selleribladene, og servér sammen med pastaen.