Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomat og oksekødsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 spsk balsamico eddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 0.5 spsk sukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille salatløg
  • 1 stk lille salatløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld rucolasalat
  • 1 håndfuld rucolasalat
  • smør
  • smør
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Drys bøfferne med salt og peber og steg dem 2 minutter på hver side i smør og olie. Tag op, og hæld balsamico og sukker på panden sammen med 2 spsk vand. Lad simre sammen 2-3 minutter.

Skær tomater og løg i meget tynde skiver. Skær bøfferne i tynde skiver.

Anret grøntsager og kød på tallerkenen og dryp til sidst balsamicosky fra panden over.

Drys med salt og peber.

Server til masser af godt brød.