Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tunmousse med citrondampede gulerødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Citrondampede gulerødder
  • Citrondampede gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt gulerødder med top
  • 1 bdt gulerødder med top
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 0.5 citron
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • Tunmousse
  • Tunmousse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds tun i olie
  • 2 ds tun i olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dusk brøndkarse
  • 1 dusk brøndkarse
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk toastbrød
  • 4 sk toastbrød

Tilberedning

Kom halverede gulerødder i en gryde med vand, så at det netop dækker.

Kom citron, smør og salt i gryden og lad gulerødderne dampe møre i ca. 5 minutter.

Skær løg i tynde skiver og kom i vandet, lige før vandet hældes fra.

Afdryp tunen og vend med yoghurt i en skål. Vend med hakket brøndkarse og smag til med salt og peber. Server gulerødder og løg med tun og ristet brød.