Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Varmrøget laks med sommersalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Varmrøget laks med sommersalat
  • Varmrøget laks med sommersalat
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} røgeost
  • 0.5 røgeost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Thisefraiche
  • 1 dl Thisefraiche
  • peber
  • peber
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g laks
  • 200 g laks
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde hovedsalat
  • 2 håndfulde hovedsalat
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk radiser
  • 12 stk radiser
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk purløg
  • 4 spsk purløg

Tilberedning

Rør røgeost med Thisefraiche og smag til med sort peber. Del laksen i mindre stykker. Kom salatblade på fire tallerkener og anret laks og røgeostcremen. Skær radiser i tynde skiver og agurk i stilke og drys over. Afslut med et drys purløg og server.