Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Thai curry med svampe og sprødt rødløgsdrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas økologiske brune ris
  • 4 dl Irmas økologiske brune ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 2 rødløg
  • Olie
  • Olie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g portobellosvampe
  • 300 g portobellosvampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille aubergine
  • 1 lille aubergine
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød chili
  • 0.5 rød chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dåse kokosmælk
  • 1 dåse kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 1 spsk karrypasta
  • Evt. lidt vand
  • Evt. lidt vand
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukkerærter
  • 100 g sukkerærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • Fishsauce
  • Fishsauce
  • Peber
  • Peber

Tilberedning

Kog ris efter anvisning. Skær løg i skiver og steg helt sprøde i olie. Afdryp i en sigte. Skær svampe i skiver og aubergine i tern. Svits i en gryde med en god sjat olie. Snit chili og vend i. Kom karrypasta og kokosmælk i og vend rundt. Læg låg på og lad simre i 5 minutter. Spæd evt. med vand. Snit sukkerærter og vend i og kog op. Smag til med limesaft, fishsauce og peber. Server med ris og top med sprøde løg.