Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Avocado og druesalat med lun gedeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk gederulle
  • 6 sk gederulle
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk ciabattabrød
  • 3 sk ciabattabrød
  • smør
  • smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grønne druer
  • 3 dl grønne druer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk små avocadoer
  • 4 stk små avocadoer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucolasalat
  • 1 bk rucolasalat
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk hvidvinseddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl akaciehonning
  • 2 dl akaciehonning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 2 - 2 spsk sennep
  • salt
  • salt

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Skær osten i 6 skiver. Del hver brødskive i to og smør den. Læg osten på brødet og stil på en bradepande. Skær druerne i skiver og tag avocadokødet op med teske.

Bland dressingen og smag til med lidt salt. Gratiner osten indtil den får en anelse farve og begynder at smelte. Begynd at holde øje efter 5 minutter. Kom druer, avocado og lidt rucolasalat på hver tallerken. Dryp dressing over og top med brød og ost.

Kilde: Krydderiet 1, 2007