Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blomkålssuppe med græskarkerner og trøffeltoast

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Blomkålssuppe med græskarkerner
  • Blomkålssuppe med græskarkerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille blomkålshoved
  • 1 lille blomkålshoved
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 5 dl bouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk græskarkerner
  • 2 spsk græskarkerner
  • Trøffeltoast
  • Trøffeltoast
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Brød
  • 4 sk Brød
  • lidt trøffelolie
  • lidt trøffelolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 1 spsk persille
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Skær blomkål i mindre stykker og kog møre i bouillon og fløde i ca. 8 minutter.

Blend suppen og smag til med salt og peber. Kom suppen i skåle og drys græskarkerner.

Rist brødet og dryp med lidt olie og drys persille og lidt salt over.