Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bresaola salat med stegte svampe og sprøde jordskokker

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk jordskokker
  • 6 - 8 stk jordskokker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 2 dl olie
  • smør
  • smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk portobellosvampe
  • 4 stk portobellosvampe
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk blandet salat
  • 1 bk blandet salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bresaola
  • 1 pk bresaola
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Surdejsflûtes
  • 1 - 2 stk Surdejsflûtes

Tilberedning

Skræl og skær jordskokkerne i så tynde skiver som muligt. Kom olien på en god pande og steg den ene halvdel af skriverne sprøde. Tag op og lad dem afdryppe på køkkenrulle.

Gentag med næste portion.

Hæld det meste af olien væk og kom lidt smør på panden. Skær svampene i skiver og svits dem i olie og smør. Smag til med salt og peber. Kom salat i fire skåle og vend de øvrige ingredienser i. Servér brød til.

 

Tip: Vi synes, at dressing forstyrrer samgen i denne ret, men hvis nogen synes den mangler, foreslår vi en traditionel vinaigrette.