Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

B'Stilla med fisk og skaldyr

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • B'Stilla med fisk og skaldyr
  • B'Stilla med fisk og skaldyr
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefilet
  • 250 g torskefilet
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Grønlandske Rejer
  • 300 g Grønlandske Rejer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 0.5 chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} brv safran
  • 1 brv safran
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sød paprika
  • 1 tsk sød paprika
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 0.5 tsk spidskommen
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk bredbladet persille
  • 3 spsk bredbladet persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander
  • 2 spsk koriander
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 3 spsk olie
  • citron
  • citron
  • salt
  • salt
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g risnudler
  • 50 g risnudler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ark filodej
  • 4 ark filodej
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cheddar
  • 100 g cheddar

Tilberedning

Sæt ovnen på 200°.

Skær torsken i 2 cm store tern og dup rejerne tørre. Bland hvidløg, chili og krydderier i en skål og vend torsk og rejer heri, før de ristes 2 min. i hed olie på en pande. Hæld citronsaft over og tag panden fra varmen. Krydr med salt.

Kog nudlerne. Dryp af.

Læg et lag filodej i bunden af en smurt tærteform og lad den overskydende dej hænge ud over kanten. Pensl med smør. Læg et nyt lag dej på tværs af den første plade og pensl med smør. Gentages indtil du har 3 lag dej.

Læg halvdelen af fisk- og skaldyrsfyldet i bunden af formen. Skær de kogte nudler over nogle gange og læg halvdelen over fyldet. Drys halvdelen af osten over.

Processen gentages med resten af fyldet. Læg det sidste lag filodej over og fold dejkanten ind over pakken. Vend pakken med bunden opad. Hæld resten af smørret over og bag B’stillaen ved 200º i 20 min., indtil den er sprød og gylden.

Serveres lun skåret i lagkagestykker, gerne med citronbåde.