Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Carpaccio med råstegte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk carpaccio
  • 1 pk carpaccio
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucola salat
  • 1 bk rucola salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Anret kødet på to tallerkner. Hæld dressing henover sammen med reven parmesanost.

Skær kartoflerne i både og steg dem gyldne i lidt varm olivenolie. Krydr med salt og peber.