Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cremet grøntsagssuppe med cashew

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Cremet grøntsagssuppe med cashew
  • Cremet grøntsagssuppe med cashew
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 3 fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 3 stk kartofler
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cashewnødder
  • 50 g cashewnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1 l vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grøntsagsbouillon
  • 1 grøntsagsbouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 2 spsk æblecidereddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps rodfrugt chips
  • 1 ps rodfrugt chips

Tilberedning

Hak løg og hvidløg, og svits i en gryde med olie, uden at de tager farve. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i grove tern. Vend med løgene. Kom cashewnødder heri, og svits lidt. Kom nu vand og bouillonterning heri, og lad simre under låg i 20 minutter. Blend suppen cremet, og smag til med æblecidervineddike, salt og peber. Servér rodfrugtechips til.