Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dobbelt tortilla med kylling og cheddar

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Kyllingebryst
  • 2 stk. Kyllingebryst
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} tortillas
  • 2 stk. tortillas
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "håndfuld", false: "håndfulde" || "håndfuld"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} spinat
  • 2 håndfuld spinat
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(100 * numberOfPeopleRatio <2)] }} cheddar
  • 100 g cheddar

Tilberedning

Gennemsteg kyllingen på en stor stegepande og tag op.  

Tag panden fra varmen men sluk ikke.  

Kom lidt mere olie på panden og læg en wrap tortilla på.

Skær osten i skiver og fordel på tortillaen. Kom spinaten på osten. Skær kyllingen i skiver og fordel over spinaten.  

Læg den anden tortilla over og sæt panden tilbage på varmen.  

Steg nu den ene side i ca. 3-4 minutter indtil bunden er gylden og fin. Vend tortillaen og steg den anden side gylden.  

Tag op og skær i slices.  

Server gerne med en salat af tomat og avocado.