Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskesuppe a la Thai

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torsk
  • 500 g torsk
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g aspargeskål
  • 400 g aspargeskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l fiskebouillon
  • 1 l fiskebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 2 spsk limesaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • fiskesovs
  • fiskesovs
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 1 bdt koriander

Tilberedning

Skær fisken i mindre stykker. Skyl aspargeskålen. Kog bouillonen op i en gryde og tilsæt sukker, limesaft og snittet chili. Lad det simre 2-3 minutter. Smag til med fiskesovs. Kom aspargeskålen i suppen og lad den simre i 1 minut. Kom fisken i, læg låg på og sluk for varmen. Lad suppen stå i 5 minutter. Server suppen i skåle sammen med små stykker lime og koriander.

Kilde: Krydderiet 3, 2006