Sådan laver du fiskesuppe med dildmayonnaise. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint og svits i en gryde uden at de tager farve.
Kom vin, bouillon og tomatkoncentrat i og lad simre 10 minutter.
Skær fisken i mundrette stykker og lad dem koge i 5 minutter i suppen.
Smag suppen til med salt og peber.
Rør mayonnaisen med dild.
Kom en skefuld dildmayonnaise i suppen ved servering. Masser af lunt flutes er godt at dyppe med.
Hak løg og hvidløg fint og svits i en gryde uden at de tager farve.
Kom vin, bouillon og tomatkoncentrat i og lad simre 10 minutter.
Skær fisken i mundrette stykker og lad dem koge i 5 minutter i suppen.
Smag suppen til med salt og peber.
Rør mayonnaisen med dild.
Kom en skefuld dildmayonnaise i suppen ved servering. Masser af lunt flutes er godt at dyppe med.