Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskesuppe med dildmayonnaise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 6 dl hønsebouillon
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 6 dl fiskebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Rødspættefileter
  • 250 g Rødspættefileter
  • havsalt
  • havsalt
  • Peber
  • Peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 4 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl dild
  • 1 dl dild

Tilberedning

Hak løg og hvidløg fint og svits i en gryde uden at de tager farve.

Kom vin, bouillon og tomatkoncentrat i og lad simre 10 minutter.

Skær fisken i mundrette stykker og lad dem koge i 5 minutter i suppen.

Smag suppen til med salt og peber.

Rør mayonnaisen med dild.

Kom en skefuld dildmayonnaise i suppen ved servering. Masser af lunt flutes er godt at dyppe med.