Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldig suppe af kyllingefilet kokosmælk og peberfrugt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 4 stk kyllingefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 2 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds bambusskud
  • 1 ds bambusskud
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • bønnespirer
  • bønnespirer
  • koriander
  • koriander
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Kog kokosmælken op og tilsæt kyllingefileterne og kog dem i 5 minutter. Tag dem op og lad dem afkøle lidt.

Tilsæt soya, bambusskud, peberfrugt og chili. Lad det simre yderligere 5 minutter.

Skær kyllingefileterne i strimler og kom dem tilbage i gryden sammen med bønnespirer og frisk koriander.