Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøn ærtesuppe med tapenade og gedeostbrød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 1 ps ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 2.5 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1.5 dl hvidvin
  • smør
  • smør
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk flutes
  • 4 sk flutes
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk gedeost
  • 1 sk gedeost
  • tapenade
  • tapenade

Tilberedning

Hak løget og svits det i lidt smør i en gryde. Tilsæt ærter, bouillon og vin og lad simre i 10 minutter.

Blend til en jævn suppe og smag til med salt og peber.

Sæt oven på 225 grader.

Kom gedeost på brødet og lun osten i ovnen ved 225 grader i 6-7 minutter.

Tapanade er en olivenpasta.

Server suppen med tapenade efter ønske og lune brød.