Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Honningbagt gulerod med et stykke parmesan og et stykke valnød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • honningbagt gulerod
  • honningbagt gulerod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 75 g parmesanost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld valnødder
  • 1 lille håndfuld valnødder

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader. Læg et bagepapir på en bageplade. Skær hver gulerod i 3 cm tykke skiver. Bland honning og olie i en skål, og vend gulerødderne i skålen. Kom gulerødderne og den honning og olie, der hænger ved, op på bagepapiret. Bag gulerødderne møre og gyldne. Det tager ca. 12 minutter. Hold øje. Tag ud og afkøl helt. Server med små stykker ost og valnød.