Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hvidløgsdampet fennikel med flødecitron dressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille fennikel
  • 1 lille fennikel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.75 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 1 - 2 tsk citronsaft
  • sukker
  • sukker
  • salt
  • salt
  • brøndkarse
  • brøndkarse

Tilberedning

Skær et hvidløg igennem et par gange, og kom det i en gryde med vand og salt. Kog vandet op. Læg den hele, klargjorte fennikel i gryden, og lad den simre i 15 minutter. Sluk og lad fenniklen afkøle i gryden. Rør fløde og citron sammen i en skål, og smag til med salt og sukker. Tag fenniklen op, og skær den i mindre stykker. Anret med dressing og pynt med brøndkarse.