Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Italiensk tomatsuppe med pasta, porrer og basilikum

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fusili pasta
  • 150 g fusili pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg tomatsuppe
  • 1 bg tomatsuppe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 75 g gedeost
  • basilikum
  • basilikum
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Varm lidt olie i en gryde og sauter de snittede porrer i 2 minutter. Tilsæt suppen og lad det simre 5 minutter. Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt snittet basilikum, oregano og gedeost i mindre stykker.