Skær halen fra, det er kun den vi bruger her. Flæk halen på langs.
Tænd for grillen i ovnen og læg hummerhalerne med kødet opad i en lille bradepande. Krydr med salt og peber og dryp lidt olie over. Lad hummerhalerne gratinere ca. 5 minutter.
Tilbered pastaen efter anvisningen. Skær lidt citronskræl i tynde strimler eller riv den fint. Vend den afdryppede pasta med smør og lidt citronsaft. Vend birkes i.
Server hummerhalerne med lidt citronskal og pastaen.
Kilde: Krydderiet 4, 2007
Skær halen fra, det er kun den vi bruger her. Flæk halen på langs.
Tænd for grillen i ovnen og læg hummerhalerne med kødet opad i en lille bradepande. Krydr med salt og peber og dryp lidt olie over. Lad hummerhalerne gratinere ca. 5 minutter.
Tilbered pastaen efter anvisningen. Skær lidt citronskræl i tynde strimler eller riv den fint. Vend den afdryppede pasta med smør og lidt citronsaft. Vend birkes i.
Server hummerhalerne med lidt citronskal og pastaen.
Kilde: Krydderiet 4, 2007