Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratineret hummerhale

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hel hummer
  • 2 stk hel hummer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk Irmas økologiske Tagliolini frisk pasta
  • 1 bk Irmas økologiske Tagliolini frisk pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk blå birkes
  • 2 - 3 tsk blå birkes
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær halen fra, det er kun den vi bruger her. Flæk halen på langs.

Tænd for grillen i ovnen og læg hummerhalerne med kødet opad i en lille bradepande. Krydr med salt og peber og dryp lidt olie over. Lad hummerhalerne gratinere ca. 5 minutter.

Tilbered pastaen efter anvisningen. Skær lidt citronskræl i tynde strimler eller riv den fint. Vend den afdryppede pasta med smør og lidt citronsaft. Vend birkes i.

Server hummerhalerne med lidt citronskal og pastaen.

Kilde: Krydderiet 4, 2007