Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gravad laks med grønt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Gravad laks med grønt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Irmas økologiske gravad laks
  • 2 pk Irmas økologiske gravad laks
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 2 spsk rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} avocado
  • 2 avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberrod
  • 1 peberrod

Tilberedning

Rør honning og olie sammen i en skål. Smag til med en god del citronsaft, lidt salt og peber. Skær agurken i tynde strimler. Del avokadoen i to dele, og skær i mindre stykker eller lav kugler.

Dryp avocadoen med en anelse citron. Anret laks med grøntsager, og dryp honningblandingen over. Riv til sidst peberrod over, og server.

Tip: Sæt et stykke peberrod og en kniv frem på bordet, så kan gæsterne rive lidt mere peberrod over deres laks, hvis de ønsker.