Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødkitost og nøddevinaigrette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødkitost
  • 200 g rødkitost
  • Vinaigrette
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 1 spsk æblecidereddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ahornsirup
  • 1 spsk ahornsirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakkede valnødder
  • 4 spsk hakkede valnødder
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} endiviesalat
  • 1 endiviesalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde julesalat
  • 2 håndfulde julesalat
  • Drys
  • Urter
  • Urter

Tilberedning

Tag osten ud 30 minutter før den skal serveres. Bland vinaigretten sammen og smag den til. Anret osten på en bund af salat og vinaigrette dryppet henover. Drys urter på og server.