Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Solæg med persillecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Solæg med persillecreme
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salt
  • 6 spsk salt
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1.5 l vand
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 4 - 5 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 1 spsk æblecidereddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 1 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp sukker
  • 1 knsp sukker
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld persille
  • 1 håndfuld persille

Tilberedning

Sådan gør du dagen før:

Kog æggene i 30 minutter, (ja, 30 minutter!), skyl æggene i koldt vand, og rul æggene let på køkkenbordet, så skallen krakelerer, men stadig sidder fast omkring ægget. Rør saltet ud i vandet i en skål, og kom de yderste tørre lag fra løgene heri. Læg æggene i blandingen, og stil i køleskab natten over.


Sådan gør du på dagen:

Rør fløden ud med eddike og mayonnaise. Smag til med lidt sukker og peber. Hak persille fint, og kom i cremen. Pil æggene, og servér med persillecreme.