Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Karrysuppe med røde linser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl røde splitlinser
  • 1 dl røde splitlinser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 2 spsk piskefløde
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Hak æble og løg og svits i olie i en gryde. Svits karryen med grøntsagerne og tilsæt bouillon, linser og salt. Lad suppen simre under låg i ca. 15 min.

Blend suppen jævn og server men lidt fløde i.