Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingeleverpaté

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kyllingepaté og bløde løg
  • Kyllingepaté og bløde løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • lidt smør
  • lidt smør
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllingelever
  • 300 g kyllingelever
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sherry
  • 1 dl sherry
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ansjoser
  • 4 ansjoser
  • salt
  • salt
  • peber
  • peber
  • flutes
  • flutes
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Hak løg og hvidløg, og svits i smør på en pande. Når løgene er gyldne, kommer du halvdelen i en blender, resten gemmer du til pynt.

Dup kyllingelever tør, og brun på panden i smør. Hæld tør sherry eller vermouth over kyllingeleveren og lad simre, indtil den tøre sherry eller vermouthen er næsten helt dampet ind, og leveren gennemstegt.

Kom alt fra panden i en blender. Kom ansjoser heri, og blend patéen sammen. Tilsæt smørret, og blend jævn. Justér evt. konsistensen med lidt kogt vand. Smag til med salt og peber.

Anret patéen på små skiver flûtes, og pynt med løg og lidt persille.