Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Løgsuppe med spelt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skalotteløg
  • 500 g skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlespelt
  • 2 dl perlespelt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1 l vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 2 laurbærblade
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grøntsagsfond
  • 2 spsk grøntsagsfond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} foccacia brød
  • 1 foccacia brød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Irmas artiskokpesto
  • 1 stk Irmas artiskokpesto

Tilberedning

Skær løgene (både bananskalotteløg og alm. skalotteløg kan bruges) i skiver og hak hvidløgene. Svits i olie i en gryde. Kom perlespelt, vand, vin og laurbærblade heri. Krydr med salt og peber og læg låg på. Lad simre i 30 minutter. Smag til med grøntsagsfond.

Skær brødet i skiver og rist det godt. Smør med artiskokcreme og server til suppen.