Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Luksus skaldyrsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds muslinger
  • 1 ds muslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds krabbekød
  • 1 ds krabbekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salat
  • 1 stk salat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Blancher forårsløgene i kogende letsaltet vand i 3-4 minutter. Tag dem op og lad dem afkøle. Hæld væsken fra muslingerne og krabbekødet og kom begge dele i en skål. Tilsæt chili og kapers.

Vend det hele sammen med forårsløg, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Lad det stå og marinere i 5 minutter.