Klip hver figen over to gange og kom i en blender. Hæld over med kogende vand og lad stå i 10 minutter. Tilføj glaze, soja og ingefær. Blend indtil fignerne er findelt. Smag til med limesaft og mere glaze. Klip eller skær hver lever lige over. Krydr med salt og peber. Vend først i mel, så i let pisket æg og til sidst i rasp. Steg 2-3 nuggets gyldne og sprøde ad gangen i varm olie. Afdryp på køkkenrulle, imens du tilbereder resten. Server varme til dippen.
Klip hver figen over to gange og kom i en blender. Hæld over med kogende vand og lad stå i 10 minutter. Tilføj glaze, soja og ingefær. Blend indtil fignerne er findelt. Smag til med limesaft og mere glaze. Klip eller skær hver lever lige over. Krydr med salt og peber. Vend først i mel, så i let pisket æg og til sidst i rasp. Steg 2-3 nuggets gyldne og sprøde ad gangen i varm olie. Afdryp på køkkenrulle, imens du tilbereder resten. Server varme til dippen.