Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

3 små forretter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Auberginerulle med ricotta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk aubergine
  • 1 stk aubergine
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salt
  • 2 spsk salt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas pinjekerner
  • 0.5 pose Irmas pinjekerner
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ricotta
  • 0.5 ricotta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld krydderurter
  • 1 håndfuld krydderurter
  • Slikærter i gremelataolie
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g slikærter
  • 150 g slikærter
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • citron
  • citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk bredbladet persille
  • 2 spsk bredbladet persille
  • salt
  • salt
  • Bagt peberfrugt med krabbekød
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} snackpeberfrugter
  • 3 - 4 snackpeberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds krabbekød
  • 1 ds krabbekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas mayonnaise
  • 2 spsk Irmas mayonnaise
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær auberginen i ca. 3 mm tynde skiver. Læg skiverne i lag på hinanden med salt imellem alle skiver. Lad stå 30 minutter – saltet trækker bitterstoffer ud, og det er nødvendigt. Tro os, vi har prøvet uden! Sæt ovnen på 225 grader. Skyl saltet fra, og dup auberginen tør. Læg den på en bradepande med bagepapir. Pensl lidt olie på begge sider. Bag nu auberginen, indtil godt gylden. Kig efter 8 minutter. Tag ud, og afkøl helt.


Drys pinjekerner ud på en bradepande, og rist dem gyldne. Kig efter 5 minutter. Tag ud, og afkøl. Vend
ricotta med pinjekerner og urter. Læg lidt fyld på hver aubergineskive, og rul sammen. Luk med tandstik. Opbevar i køleskab, indtil de skal serveres.
Rør olien med fintrevet skal fra en halv citron og lidt saft. Vend nu med revet hvidløg, persille og lidt salt. Vend slikærterne heri. Opbevar køligt, indtil de skal serveres.

Sæt ovnen på 250 grader. Læg de hele peberfrugter på en bradepande med bagepapir. Bag dem, indtil skindet har sorte blister. Det tager 7-10 minutter. Tag ud, og læg et fugtigt viskestykke over peberfrugterne, og lad dem køle helt af. En anden måde er at komme de varme peberfrugter i en plasticpose og lade dem afkøle der. Når peberfrugterne er afkølede, er det nemt at trække skindet af. Fjern også kernerne. Afdryp krabbekødet, så det er helt tørt. Vend med mayonnaise, og smag til med salt og peber. Skær hver peberfrugt over på den lange led, derefter på den korte led.

Kom lidt fyld på hvert stykke peberfrugt, og rul sammen. Skær forsigtigt rullen i mundrette skiver, og opbevar i køleskab, indtil de skal serveres.