Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskerillette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk varmrøget makrelfilet
  • 2 stk varmrøget makrelfilet
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 0.5 dl creme fraiche 38%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk flutes
  • 1 stk flutes

Tilberedning

Pil fiskekødet fra benet og kom det i en skål. Rør fiskekødet med cremefraiche og stil i køleskab. Skær brødet i tynde skiver og rist det. Laves evt. i forvejen og opbevares i en lufttæt kagedåse. Kom fiskerilletten på brødet, pynt med dild og server med et glas pastis, tyndet op med vand i forholdet 1:5.

Kilde: Krydderiet 1, 2007