Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillstegte kammuslinger med bacondrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grillstegte kammuslinger med bacondrys
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skiver bacon
  • 4 skiver bacon
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kammuslinger
  • 200 g kammuslinger
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • salatblade
  • salatblade
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron

Tilberedning

Læg kammuslingerne på et ovnfast fad, med skallen nederst. Pensl kammuslingerne med olie krydr med salt og peber og steg dem i ovnen ved 180 grader indtil de er lysebrune.

Fordel salatblade på 2 tallerkener. Skær eller høvl agurken i tynde strimler og fordel over tallerkenen og anret kammuslinger herpå.

Dryp lidt citron henover og afslut med at drysse knust bacon henover retten.