Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hummersuppe med kammuslinger

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pakke", false: "pakker" || "pakke"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hummersuppe
  • 2 pakke hummersuppe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pose", false: "poser" || "pose"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kammusling
  • 2 pose kammusling
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsin
  • 2 appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} citron
  • 1 citron
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • citronmelisse
  • citronmelisse
  • brød
  • brød

Tilberedning

Optø kammuslingerne og lad dem dryppe af og sæt dem på træspyd, som lægges i en aflang form. Bland appelsin- og citronsaft sammen i en skål. Tilsæt salt og sukker og hæld blandingen over spyddene, som så sættes i køleksabet. Varm derpå suppen efter anvisning på pakken, lun brødet og tag spyddene op. Kom suppe i koppen og læg brød og spyd på underkoppen. Pynt med citronmelisse.