-
Afdryp de optøede skaldyr. Skrub jordskokker rene.
-
Lav en skål klar med saft fra citronbåden, vand og isterninger.
-
Skær nu jordskokkerne i bladtynde skiver og kom straks i det iskolde vand. Opbevar i køleskab indtil du skal anrette tallerkenerne.
-
Skyl salaten og lad den blive helt tør. Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
-
Flæk de optøede hummerhaler og læg dem på en bageplade med bagepapir. Gnid en lille skål med hvidløg og kom olivenolie heri. Pensl olien henover hummerhalerne. Bag dem indtil de skifter farve. Kig allerede efter 5-6 minutter.
-
Steg kammuslingerne et minut per side. Krydr med lidt salt og peber. Smelt smørret i en gryde og hæld op i en skål.
-
Slyng salatbladene rundt kort i smørret og anret på fire tallerkener. Afdryp jordskokker og fordel over salaten. Drys til sidst æble, purløg og chili henover og server.
-
Så er der serveret!