Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Store rejer i hvidløgssmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk helt hvidløg
  • 1 stk helt hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps tigerrejer
  • 1 ps tigerrejer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 2 spsk smør
  • Hvidløgssmør
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 5 spsk smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 - 2 stk fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille

Tilberedning

Læg rejerne i et passende ildfast fad og fordel smørret henover. Halver hvidløget og læg det ved i fadet

Bag rejerne i en varm ovn, 200 grader i 15 minutter. Vend rejerne undervejs så de ikke tørrer ud.

Hvidløgssmør: Pres hvidløg og rør dem med smørret og hakket persille.