Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Varme østers i pernodcreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 24 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} østers
  • 24 østers
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pernod
  • 0.25 dl pernod
  • estragon
  • estragon
  • sort peber
  • sort peber

Tilberedning

Åbn de 24 østers, og smid lågene væk. Kom østers med deres eget vand i en stor gryde eller sauterpande, og lad dem pochere 1 minut.

Hak løget fint, og svits det i smør i en gryde. Kom creme fraiche og pernod i, og lad det koge op. Smag til med vandet fra østersene.

Sæt østers på et fad, og fyld op med lidt sauce. Pynt med estragon og sort peber.

Kilde: Krydderiet 4, 2005