Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kogt krydret ørred

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ørred
  • 250 g ørred
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salt
  • 1 spsk salt
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvide peberkorn
  • 5 hvide peberkorn
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porre
  • 0.25 stk porre
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk hvidvinseddike

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Læg ørredfileterne i et lille ildfast fad med høj kant. Kom vand, krydderier, porrer i skiver og eddike i fadet. Læg sølvpapir over og stil i ovnen. Bag fisken i 20 minutter. Tag den ud, og lad den køle af i lagen.