Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rejesalat med avocado og tomatdressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 150 - 300 g rejer
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatpuré
  • 3 spsk tomatpuré
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk appelsinsaft
  • 3 spsk appelsinsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stor avocado
  • 1 stk stor avocado
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk brød
  • 2 sk brød
  • purløg
  • purløg

Tilberedning

Afdryp rejerne.

Rør tomatpuré, appelsinjuice, hvidløg lidt salt og peber sammen i en skål. Vend rejer i.

Fordel avocado i små stykker, skær eller brug en teske, og vend med tomat og rejer.

Server salaten ligesom her på store ristede brødskiver, til nykogt spaghetti eller på en bund af snittet salat.