Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Paneret brie med peberfrugtsalsa

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brie
  • 250 g brie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 2 håndfulde salat
  • Peberfrugtsalsa
  • Peberfrugtsalsa
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille løg
  • 1 stk lille løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødvinseddike
  • 1 spsk rødvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk krydderurter
  • 0.5 spsk krydderurter
  • sukker
  • sukker
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Skær osten i fire lagkagestykker. Vend i let pisket æg og så i rasp og steg gylden i varm olie. Det tager kun nogle få minutter. Osten skal ikke nå at smelte helt, kun lige begynde at smelte.

Skær peberfrugt og løg i små tern. Vend med olie, eddike, krydderurter. Smag til med lidt salt, peber og en anelse sukker og lad stå.

Server den varme ost med salsa på en salatbund. Masser af lunt flutes er sagen til denne anretning.