Sådan laver du paneret brie med peberfrugtsalsa. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Skær osten i fire lagkagestykker.
Vend i let pisket æg og så i rasp og steg gylden i varm olie. Det tager kun nogle få minutter. Osten skal ikke nå at smelte helt, kun lige begynde at smelte.
Skær peberfrugt og løg i små tern. Vend med olie, eddike, krydderurter. Smag til med lidt salt, peber og en anelse sukker og lad stå.
Server den varme ost med salsa på en salatbund. Masser af lunt flutes er sagen til denne anretning.
Vend i let pisket æg og så i rasp og steg gylden i varm olie. Det tager kun nogle få minutter. Osten skal ikke nå at smelte helt, kun lige begynde at smelte.
Skær peberfrugt og løg i små tern. Vend med olie, eddike, krydderurter. Smag til med lidt salt, peber og en anelse sukker og lad stå.
Server den varme ost med salsa på en salatbund. Masser af lunt flutes er sagen til denne anretning.