Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Røget laks i safransauce med lakserogn

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Røget laks i safransauce med lakserogn
  • Røget laks i safransauce med lakserogn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 1 dl vermouth
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.25 dl piskefløde
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 0.25 tsk chiliflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} brv safran
  • 1 brv safran
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk røget laks
  • 2 pk røget laks
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl rogn fra laks
  • 1 gl rogn fra laks
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille

Tilberedning

Skær rødløg i skiver og svits i smør. Tilsæt Noilly Prat og fløde. Derefter kommes chiliflagerne i sammen med fintrevet skal fra en halv citron. Pres saften fra en halv citron ud i saucen og kom safran heri. Kog op og smag til med salt og peber.

Anret lakseskiverne på en tallerken. Hæld nu sovsen hen over laksen og anret med finthakket bredbladet persille og lakserogn.