Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Røget laks med svamperagout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk røget laks
  • 4 - 6 sk røget laks
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g østershatte
  • 200 g østershatte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • koriander
  • koriander
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Anret laksen på to tallerkner.

Varm lidt olivenolie på en pande og rist svampene 2 - 3 minutter. Tilsæt fløde og rør sennep i. Kog det igennem så fløden "sætter" sig i svampene.

Vend med plukket koriander.