Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rørt tartar på toast

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tatar kød
  • 300 g tatar kød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggeblommer
  • 2 stk æggeblommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt rucola salat
  • 1 bdt rucola salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk revet peberrod
  • 2 tsk revet peberrod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk brød
  • 2 sk brød
  • smør
  • smør
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Rør kødet med sennep, salt, peber og æggeblomme. Tilsæt løg og kapers. Fordel kødet på to stykker brød og “pres” det fast med en palet.

Varm smør på en pande og steg brødene først med kødsiden nedaf. Når kødet er gyldent vendes de, lad brødsiden stege i ca. 1 minut.

Steg dem færdige i en varm ovn ved 200 grader i 5 minutter.