Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte rejer med ris og kokosmælk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Grønlandske rejer
  • 1 pk Grønlandske rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g basmati ris
  • 120 g basmati ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laurbærblade
  • 2 stk laurbærblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk cayennepeber
  • 1 tsk cayennepeber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Læg rejerne på en sigte.  Varm lidt olie på en pande og steg hvidløg i 2 minutter. Tilsæt rejer og drys med salt. Tag panden fra varmen.

Skyl risene og kom dem i en gryde med olie, karry og cayenne peber. Rist det sammen og tilsæt kokosmælk samt laurbær.

Lad det simre i 5 minutter, alt imens der røres i gryden. Risene må ikke brænde på!

Læg låg på gryden og sluk for blusset. Lad det stå sådan i ca 8 - 10 minutter, eller indtil risene er helt møre. Smag til med salt.